Stránka: 2 z 3
| [ Príspevkov: 82 ] | 1, 2, 3 |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 21.02.07 Prihlásený: 21.02.10 Príspevky: 3984 Témy: 96 | 96 | |
Registrovaný: 10.02.07 Prihlásený: 14.08.09 Príspevky: 255 Témy: 27 | 27 Bydlisko: KE |
Neviem mne sa to vobec nepaci, teda hlavne dizajn a pouzitelnost je onicom.
Chyba mi tam nejake logicke usporiadanie tych uciv?
_________________ drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13 |
|
Registrovaný: 21.02.07 Prihlásený: 21.02.10 Príspevky: 3984 Témy: 96 | 96 |
nerozumiem ...
nokoľko učivá sú usporiadané chronologický pričom ich môžeš triediť abecedne (na písmeno)
a potom samozrejme vyhľadávanie, v ktorom by si mal hneď nájť tu danú látku
|
|
Registrovaný: 10.02.07 Prihlásený: 14.08.09 Príspevky: 255 Témy: 27 | 27 Bydlisko: KE |
Aha.. No ja som pozeral matematiku, a matematika ma nejake zakladne kategorie, tak skor take nieco som asi cakal..
_________________ drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13 |
|
to nie je zlý nápad Porozmýšlam či sa to oplatí
Fixed:
- pozadie by malo byť už ok
- hover odstránený
- somariny zmazané
- doplnený štýl do reg. a prihlásenia
|
|
Registrovaný: 09.09.07 Prihlásený: 07.11.16 Príspevky: 3114 Témy: 233 | 233 Bydlisko: Nové Zámky |
ti nadpisy ci co to je (to co je v pasiku hore v tych obdlznikoch) mas zle zarovanane..
a vadi tam strasne to, ze pri vypise uciv tam najviac krici autor.. toho daj nekam doprava nenapadne, nie este aj s podkladom.. skor nadpis latky daj s podkladom....
a hover ries podkladom jemnym !!! cize iba o stupen tmavsie/bledsie nech je pod odkazom, ako je normalny podklad v menu
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď |
|
ako to myslíš, že zle zarovnane?
áno tak ten hover chcem riešiť
|
|
Registrovaný: 26.11.06 Prihlásený: 09.10.24 Príspevky: 4118 Témy: 319 | 319 Bydlisko: HE/BA |
Prečo pri registrácií kontroluje aj to keď nezadám žiadny nick ani heslo? Kliknem na input nick-u kliknem na heslo, pri inpute nick sa mi ukáže zelena kvačka, kliknem na input zopakovať heslo a ukáže sa mi červený krížik pri heslo Ďalej mi vadí, že po odoslaní registrácie vypisuješ po jednej chybe a nie všetky naraz...
|
|
tak kontrulu máš vždy - tie kvačky ...
|
|
Registrovaný: 01.10.07 Prihlásený: 03.02.14 Príspevky: 747 Témy: 152 | 152 Bydlisko: Bratislava |
pravidla - Bez udania dúôvodu
a taktiez pri registracii -> Nick: Minimálne 4 znaky ale ak tam zadam aj iba 1 znak, ukaze sa mi napravo zelena fajocka :o)
|
|
jj všimol som si ... musím fixnuť ...
//fixnuté
No tak čo ešte mi nikto nepovedal ako sa mu pozdávala registračka, hľadanie, pridávanie / úprava ...
|
|
Registrovaný: 09.09.07 Prihlásený: 07.11.16 Príspevky: 3114 Témy: 233 | 233 Bydlisko: Nové Zámky |
Tominator píše: ako to myslíš, že zle zarovnane?
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď |
|
ok
|
|
Takže nová verzia:
opravené:
- linky sú už bez diakritiky, bezpečnosť
pridané:
- uživateľský panel
- motívy
- súäkromné správy
- profily
- priatelia
- pridané funkcie ako Zobraz všetky v Abecede
Prosím otestovať a zhodnotiť ... (pre tých čo nemajú zapnutý JS je UCP zatiaľ nepoužiteľný ...)
|
|
Registrovaný: 25.02.07 Prihlásený: 16.02.16 Príspevky: 876 Témy: 144 | 144 |
ten UCP je naozaje pekny a prehladny ... ale k tym SSkam k polu projemca by som dal nejake hladanie uzivatela ...
|
|
Registrovaný: 01.10.07 Prihlásený: 03.02.14 Príspevky: 747 Témy: 152 | 152 Bydlisko: Bratislava |
Pozadie nie je spravene na opakovanie podla x-ovej osi
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava | |
Registrovaný: 29.10.07 Prihlásený: 27.10.23 Príspevky: 1395 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
shaggy píše: Pozadie nefungovalo na začiatku, nefunguje ani teraz... ale nič nové a už sa tomu ani nečudujem Len si mohol opraviť tie url adresy, na čo do nich pridávaš title, keď nič nerobí? Napr. adresa: http://www.ucivo.sk/L12-Vykonsa dá zapísať ako: http://www.ucivo.sk/L12-neovladam-seoa nič sa nestane.
Ak uz nic ine, je to pomocka pre uzivatelov. Nemusia sa hrabat v historii, staci do policka pre http zacat pisat nazov clanku ktory si pamatam a... napriklad firefox mi vyhlada komplet link v historii. Usefull nie?
Navyse, nikdy nevies kto bude chciet na svoju stranku hodit link na takyto clanok. Ak ho tam skopiruje aj s nazvom, tak to bude mat priaznivy vplyv na umiestnenie v prehliadacoch. Alebo sa budeme tvarit ze nie?
Tomino: Nazov clanku je dost nevyrazny. Male pismo, dokonca ani nie bold. Ja mam sirokouhly monitor, takze nazov je u mna dost daleko od podnadpisov a obsahu. Uplne schovany, nenapadny...
_________________ PC: OS: Windows 11 (64bit) CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: ASUS TUF RTX3060Ti 8GB RAM: 16GB DDR4-3200MHz Kingston Fury MB: ASUS TUF Gaming B550M WIFI SSD: 1000GB PCIe M.2 NVME Mobil: Xiaomi POCO F2 PRO |
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
GoodWill - ale dá sa to urobiť aj tak, aby ten title v adrese mal aj "význam". Ja nehovorím, že sa nemá používať, ale v taktom stave, ako je teraz (alebo ako ho používa Drako v MyOwPa) je viac na škodu ako na úžitok.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
kajbo píše: ten UCP je naozaje pekny a prehladny ... ale k tym SSkam k polu projemca by som dal nejake hladanie uzivatela ...
Ďakujem, a chcem pridať aj to hľadanie len to musím vymyslieť.
exoomer => dikes, ono ja som to potom prerobil aby to bolo v poriadku ale asi som nahodil zo zálohy
shaggy => Pozri keď to tam je tak to nikomu neprekáža, je jasné že okrem LXXX- tam nič potrebného nie je ALE pokiaľ klikáš tak dole vieš kde ideš, keď pozráš do histórie, tak vieš kde si bol, a pokiaľ to opisuješ alebo orežeš tak to nevadi. Podľa mňa je to pre uživateľa menej náročné a priateľnejšie ako :
L22 alebo Sekundarna-praca-vo-fyzikalnom-obvode-ktory-som-vymyslel
goodwill => áno, máš pravdu aj ja som si to všimol, uvažujem ako to upravím aby to bolo aj esteticky pekné
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Ja mám pocit, že som vbehol medzi stádo oviec a snažím sa im vysvetliť kvantovú fyziku.
Tak ešte raz, pomaly, aby to pochopil aj tí nechápaví:
- id článku v adrese nevadí (napr. to L12),
- title článku v adrese nevadí.
Vadí však, ak je jedna stránka prístupná z viacerých adries (viď môj príklad vyššie). Buď to urob tak, že budeš články vyťahovať IBA na základe ich title, alebo kontroluj, či také title existuje. Nie je to nič zložité.
Ešte niekto nechápe?
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
ja som to pochopil už na začiatku ...
ale ty si asi nepochopil čo som napísal
nechcem to kontrolovať podľa title, písal som to:
Tominator píše: ... a pokiaľ to opisuješ alebo orežeš tak to nevadi ...
|
|
Práveže to vadí. Ale ak myslíš, že nie... tvoj problém
|
Registrovaný: 17.12.07 Prihlásený: 12.01.18 Príspevky: 232 Témy: 17 | 17 Bydlisko: SK |
Blackshadow píše:
heh...ovela krajsie ako jeho verzia
|
|
Update!
Updated:
- Ucivo -> UCP -> SS -> pridaný vyhľadávanie uživateľa
- Ucivo -> zmena štýlov (zvalídnenie CSS), uprava nadpisu ....
ohodnotiť a skritizovať ... vopred diki ...
|
|
Ahojte, takže rozhodol som sa prísť s novou dynamickou a modernou verziou projektu a posunúť ho o niekoľko úrovni vyššie
To sú plány a teraz trošku realita. Vytvoril som taký základný design, a zaujíma či sa Vám páči + typy na zlepšenie. Design je vyslovene ukážkovy, to znamená, že má predstavovať náhodnú látku. Úvodná stránky bude iná. Designu taktiež chýbajú dôležité prvky ako vyhľadávanie a chcem tam dať aj navigáciu.
Čo sa dá hodnotiť:
- celkový dojem, design.
- efekty: pri kliknutí na Uprav; Prihásenie; Navrhnúť predmet
URL: www.ucivo.sk/new
Vopred ďakujem za pozitívne i negatívne názory.
|
|
Registrovaný: 26.11.06 Prihlásený: 09.10.24 Príspevky: 4118 Témy: 319 | 319 Bydlisko: HE/BA |
- Dal by som menší margin headeru
- Neviem, či je dobrý nápad používať v celom logine šikmý text
- Ku tlačidlu uprav daj inú ikonku - napríklad nožnice alebo pero,, ku tlačidlu zobraz by sa hodili skôr okuliare
- Nepáči sa mi ten obrázok loadingu ani jeho spracovanie. dal by som ho skôr niekde do headeru, napríklad pred nadpis "www.Učivo.sk", zmenil farbu a spravil možno trocha nenápadnejšie ale prispôsobenejšie stránke(farba, štýl)
- Keď sa prepínaš v látke(Zobraz, Otázky, Uprav) tak by sa ti pätička nemala posunúť až tak vysoko. Skús http://www.cssstickyfooter.com/
- Neviem, či ten kontakt tam je práve najšťastnejší dal by som tam niečo iné.
|
|
Rozmýšlam, že celý login prerobím, lebo nezapadá mi tam nejako.
Čo sa headru týka, tak v tom práznom mieste budú pravdepodobne informácie pre už prihlásených užívateľov.
Čo sa týka "pätičky" chcel som aby išla do tej výšky
|
|
- Login je dobrý, len zmeň farby,
- Tie informácie by som dal na opačnú stranu headeru a ten posunul aj tak vyššie
- nevyzerá to vôbec dobre, keď sa pätička správa takto využij ten cssstyckyfooter.
|
|
Nádherné to je, hlavne to menu pri zmene šírky stránky
http://i32.tinypic.com/2iupap0.png
Prihlásenie som musel chvíľu hľadať, zvýrazni ho.
Prečo sa nedá kliknúť na Základná škola, Stredná škola...? Aj hlavné položky by mali byť klikateľné.
Čo za amatéra to robilo? To nedokážeš urobiť web pre všetky prehliadače? Táto hláška tam nemá čo hľadať:
Citácia: Váš prehliadač nie je podporovaný! Ospravedlňujeme sa Vám, ale stránka Učivo.sk využíva najmodernejšie technológie, ktoré nie sú podporované v prehliadači Internet Explorer 6 a menej. Pre správne zobrazenie stránky použite prosím verziu 8. Za pochopenie ďakujeme, Tím Učivo.sk
Sranda, nepodporuje IE6, mám použiť IE8 a kde zostal IE7? A ešte väčšia sranda je, že som to otvoril v IE7 a pritom je tá hláška určená iba pre IE6. Tomu vravím dvojitý amaterizmus... vlastne nie, trojitý - na tom webe nie je NIČ, čo by nezvládol IE6. Aspoň som nič také nenašiel, lebo mi nefunguje menu, nemôžem na nič kliknúť (vo FF).
Páči sa mi, ako sa zúži celý pás s menu, keď kliknem na Navrhúnť (v Základná škola). Robí to iba v IE7, ale aj tak je to chyba.
|
Stránka: 2 z 3
| [ Príspevkov: 82 ] | 1, 2, 3 |
|