ahojte. mam pomerne dost slaby pc v porovnani s modernymi pc/komponentmi. este dodam ze rozumiet tomu ako tak som sa zacal len nedavno takze keby tu boli nejake chyby co tu aj budu tak ma ospravedlnte. moja zostava vyzera nejako takto: procesor:intel core 2 duo GK:intel G45/G43 express chipset zakl. dosku:intel DG45FC a HDD neviem aky 256GB /ziadna slava ja viem/ no a pri tej gk od intelu mi pise ze celkova video pamat je 1695MB,systemova videopamat 32MB,vyhradena v.pamat 32MB a zdielana vpamat 1631MB. zial tento pc nema moznost pripojit normalnu GK kedze nema na to slot. no a mam tri otazky: 1.co to znamena ze ma taku vyhradadenu a systemovu videop. a ci sa s tym nieco neda spravit preto ze vacsina hier mi seka 2.neda sa nejako pripojit gk bez slotu alebo tam ten slot nejakym sposobom pridat?lebo mam na druhom pc GK od asusu 4GB ale mam tam intel pentium takze pc je pomerne nanic. 3.je nejakaa moznost tohoto pc aby sa na nom dali hrat aspon trochu dobre hry? 4.daju sa nejako optimalizovat funkcie pc aby tak hry nesekali /napr.CS gO/ dakujem vopred ak budete mat nervy odpovedat na moje otazky.nad novym pc momentalne nerozmyslam aj ked ho chcem.
|