Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 26 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 17.11.06 Prihlásený: 02.11.07 Príspevky: 72 Témy: 2 | 2 Bydlisko: Kežmarok |
Poradte mi ako to zmenit a ak sa da napiste aj neaky kod aby som vedel co si predstavujete lebo toto je moj web ale ja neviem co na nom menit atd.....
A ak by ste mohli poradite mi ako si vytvorit vlastny GuestBook nie ziaden z Blueboard.....
http://www.apparel.szm.sk/
|
|
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 30.01.20 Príspevky: 1635 Témy: 137 | 137 Bydlisko: Slovakia - ... |
des a hroza , vidno ze je prvy web
zle zvolene farby hlavne
ked ich zvolis dobre tak sa o tom mozme bavit, uz som to tu pisal mnoho krat, na webe maju byt asi 2 hlavne farby (max 3, 4 je uz vela) a treba pouzivat potom iba ich odtiene, (samozrejme sa da spravit stranka s vela farbami a pekna ale tych je malo a treba vediet to pekne zladit)
inspiruj sa farbami na jednoduchych weboch napr.
http://helfnimi.com/
_________________ Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos. |
|
Registrovaný: 17.11.06 Prihlásený: 02.11.07 Príspevky: 72 Témy: 2 | 2 Bydlisko: Kežmarok |
javo píše: des a hroza , vidno ze je prvy web zle zvolene farby hlavne ked ich zvolis dobre tak sa o tom mozme bavit, uz som to tu pisal mnoho krat, na webe maju byt asi 2 hlavne farby (max 3, 4 je uz vela) a treba pouzivat potom iba ich odtiene, (samozrejme sa da spravit stranka s vela farbami a pekna ale tych je malo a treba vediet to pekne zladit) inspiruj sa farbami na jednoduchych weboch napr. http://helfnimi.com/
no ale bannre mozu ostat farebne predsa nie?
|
|
Registrovaný: 24.09.06 Prihlásený: 15.07.23 Príspevky: 1427 Témy: 37 | 37 Bydlisko: Bratislava |
z hladiska dizajnu, cela cierna stranka a biely stred mi dost bije do oci.. popracovat vseobecne na tych farbach
z hladiska kodu formatovanie tabulkami a tagom <center> je dost amaterske, skus postudovat css
|
|
itsgoingd píše: z hladiska dizajnu, cela cierna stranka a biely stred mi dost bije do oci.. popracovat vseobecne na tych farbach z hladiska kodu formatovanie tabulkami a tagom <center> je dost amaterske, skus postudovat css
Postudujem!!
|
|
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 30.01.20 Príspevky: 1635 Témy: 137 | 137 Bydlisko: Slovakia - ... |
Apparel píše: no ale bannre mozu ostat farebne predsa nie?
bannery ano ale okram nich tam mas asi milion dalsich farieb, to css by sa ti zislo no , a ak ti mozem poradit , web nerob cierny ale skor svetly, ja som prve weby robil sice tiez tmave ale potom mi doslo ze to z hladiska vzhladu je velka chyba
_________________ Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos. |
|
javo píše: bannery ano ale okram nich tam mas asi milion dalsich farieb, to css by sa ti zislo no , a ak ti mozem poradit , web nerob cierny ale skor svetly, ja som prve weby robil sice tiez tmave ale potom mi doslo ze to z hladiska vzhladu je velka chyba
ake farby radis?.... len tak no len napis ak nechces davat tieto #03565 tak iba svetlohneda a tak povedz ja uz neak si ten web urobim tu nejde o to aby mne sa pacil ten web ale vam!
|
|
Apparel píše: ake farby radis?.... len tak no len napis ak nechces davat tieto #03565 tak iba svetlohneda a tak povedz ja uz neak si ten web urobim tu nejde o to aby mne sa pacil ten web ale vam!
mno o tom ci ide o to aby sa pacil nam alebo tebe by sa dalo diskutovat dlho ale mno....
zober si napr. toto forum na svetlom style, tie farby su prijemne , nie moc kontrastne > netahaju oci > zladene = hlavna modra a uz su tu len jej odtiene
mozno jeden z malych dovodou preco som ostal na tomto fore , sice je to len moj vkus a "one man's opinion" ale vacssina webou je svetla
hocijaka farba co sa ti paci len v svetlejsom style, > imho viac vynikne obsah
|
javo píše: mno o tom ci ide o to aby sa pacil nam alebo tebe by sa dalo diskutovat dlho ale mno.... zober si napr. toto forum na svetlom style, tie farby su prijemne , nie moc kontrastne > netahaju oci > zladene = hlavna modra a uz su tu len jej odtiene mozno jeden z malych dovodou preco som ostal na tomto fore , sice je to len moj vkus a "one man's opinion" ale vacssina webou je svetla hocijaka farba co sa ti paci len v svetlejsom style, > imho viac vynikne obsah
mno dobry napad pouzijem farby z tohto fora ked tak a nevies nechcem si uz programovat sam ten guestbook a co som stiahol z netu neviem ako dat do obehu poradis?
|
|
Registrovaný: 24.09.06 Prihlásený: 15.07.23 Príspevky: 1427 Témy: 37 | 37 Bydlisko: Bratislava |
Apparel píše: nejde o to aby mne sa pacil ten web ale vam!
s tymto by som rozhodne nesuhlasil (ok, v pripade ze by sa jednalo o nejaku aplikaciu pre uzivatelov etc.), ale osobna stranka ma imho vyjadrovat co sa paci teba, nie inym..
|
|
Apparel píše: mno dobry napad pouzijem farby z tohto fora ked tak a nevies nechcem si uz programovat sam ten guestbook a co som stiahol z netu neviem ako dat do obehu poradis?
ak mi hodis scripty , resp. si ho daj cez blueboard.cz a vlozis si ho ako obycajny html kod
|
Registrovaný: 01.05.05 Príspevky: 13414 Témy: 1496 | 1496 Bydlisko: Bratislava |
javo píše: des a hroza , vidno ze je prvy web myslim ze ak je to prva stranka sa to da preglgnut, videl som aj horsie stranky a neboli prve
Pripada mi dost farebna Guestbook by som skor zakomponoval do stranky ako odkazoval na inu kde je, urcite nieco take blueboard ponuka...
_________________ Streacom DA2 | SilverStone Titanium SX800-LTI 800W | ASRock X299E-ITX/ac | Intel Core i9-9980XE & be quiet! Dark Rock TF | Kingston HyperX Impact 64 GB DDR4 2666 MHz | NVIDIA Titan RTX 24 GB | Intel SSD Optane 905P 480 GB NVMe U.2 & Intel SSD 750 1,2 TB NVMe U.2 & Intel SSD 660p 2 TB NVMe M.2 & Seagate BackUp Plus Portable 56 TB USB | 55" 4K OLED Dell Alienware AW5520QF | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech G603 | Logitech F710 | Harman Kardon Sabre SB 35 & Sennheiser RS 175 | Microsoft Windows 11 Enterprise | APC Back-UPS BE-850 VA | Lenovo ThinkPad X250 & Microsoft Windows 11 Professional | iPhone 15 Pro 256 GB & Pitaka Aramid | SilverStone ML05B Milo | Corsair SF600 SFX 600W | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 & NOCTUA NH-L12S | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | NVIDIA GeForce GT 710 1 GB | Intel SSD Optane Memory 32 GB NVMe M.2 & Intel SSD 730 240 GB SATA | Ubuntu 24.04.1 LTS |
|
JanoF píše: myslim ze ak je to prva stranka sa to da preglgnut, videl som aj horsie stranky a neboli prve Pripada mi dost farebna Guestbook by som skor zakomponoval do stranky ako odkazoval na inu kde je, urcite nieco take blueboard ponuka...
ja akoze na to ze je to prvy web je to vyborne, uznavam, ale farby sa daju vybrat aj ked kod nepoznas
|
Dakujem zatial za rady a dufam ze ked rano vsatnem bude ich tu este viac ze aspon 1mesiac budem mat co robit lebo niekedy ani neni cas sadnut k PC lebo skola atd ale cez vikedny by som mal nieco spravi
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Každý ti tu poradil niečo užitočné, tak ja len dodám - riaď sa heslom "menej je niekedy viac" a nesnaž sa na stránku dať nasilu všetky veci, ktoré neovládaš. Nesnaž sa kopírovať iných, radšej nech tam je toho málo ale nech je to prehladné a jednoduché. A potom postupne pridávaj všetko čo sa naučíš.
|
|
shaggy píše: Každý ti tu poradil niečo užitočné, tak ja len dodám - riaď sa heslom "menej je niekedy viac" a nesnaž sa na stránku dať nasilu všetky veci, ktoré neovládaš. Nesnaž sa kopírovať iných, radšej nech tam je toho málo ale nech je to prehladné a jednoduché. A potom postupne pridávaj všetko čo sa naučíš.
Oki ved tak som to neak aj chcel!.
|
|
Registrovaný: 04.11.06 Prihlásený: 28.12.09 Príspevky: 107 Témy: 12 | 12 |
Ešte dodám menší detail - SZM nepodporuje (vo free verzii) PHP takže vlastný guestbook asi ťažko..
|
|
whitewash píše: Ešte dodám menší detail - SZM nepodporuje (vo free verzii) PHP takže vlastný guestbook asi ťažko..
jj ja by som si to prehdil na ic!
|
|
NO takze zatial osm sa hral len s farbami
|
|
nooo uz sa na to da viacej pozerat ,
inu ic.cz je teraz v tejto dobe akysi pomaly tak skus pozriet http://www.pcforum.sk/zoznam-free-hostingov-vt6464.html
mno a teraz je cas na detaily
takze nieco na zaciatok
1. menu a texty nikdy necentruj do stredu ale nalavo
2.nazvy a titulky by som nedaval az takym velkym fontom
3. ten nazov trocha zmen font
4. skus to ozizvit nakou animaciou , (nie gicovou) staci kludne *.gif
|
javo píše: nooo uz sa na to da viacej pozerat , inu ic.cz je teraz v tejto dobe akysi pomaly tak skus pozriet http://www.pcforum.sk/zoznam-free-hostingov-vt6464.htmlmno a teraz je cas na detaily takze nieco na zaciatok 1. menu a texty nikdy necentruj do stredu ale nalavo 2.nazvy a titulky by som nedaval az takym velkym fontom 3. ten nazov trocha zmen font 4. skus to ozizvit nakou animaciou , (nie gicovou) staci kludne *.gif
no skusim to vsetko spravit ale nahodou nemas skusenosti s robenim neakych obrazkov lebo ked si vsimnes ten banner mne sa vzda totanlne na tak ci by si nahodou sa nato nemohol pozriet a farba je teraz #00ccff aspon sa mi vzda pozrem a spresnim a je to tak a este jedna vec ze ak zmensujem fonty Menu a Banners tak uz sa z nich stanu take necitatelne..... asi zmenim font..
|
|
ano ten font by som aj ja zmenil, ak chces o tom pokecat nebo s necim pomoct tak sa ozvi na icq, nebo radsej na jabberi
javo@jabber.org
bude to rychlejsie,
ale az vecerom ked budem dlhsie online
|
javo píše: ano ten font by som aj ja zmenil, ak chces o tom pokecat nebo s necim pomoct tak sa ozvi na icq, nebo radsej na jabberi javo@jabber.orgbude to rychlejsie, ale az vecerom ked budem dlhsie online
no ja neviem ako funguje jabber takze tak a icq bude rychlejsie si myslim!
|
|
Apparel píše: no ja neviem ako funguje jabber takze tak a icq bude rychlejsie si myslim!
mno to je jedno , funguje to rovnako , ale sak to su detaily ,ale bude to rychlsejsie ako na fore, takze asi tak
|
javo píše: mno to je jedno , funguje to rovnako , ale sak to su detaily ,ale bude to rychlsejsie ako na fore, takze asi tak
takze mam teba v mojom icq kontakte ale neak si sa este neukazal takze ked tam budes AUTHORIZEE!!
|
|
Registrovaný: 17.11.06 Prihlásený: 02.11.07 Príspevky: 72 Témy: 2 | 2 Bydlisko: Kežmarok | |
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 26 ] | |
|