1) Predstav si ze si user ktory pride na stranku. Objavi sa ti text autodprava a koniec. Preco mu radsej nezobrazis relevantne informacie? Cennik, vyhody etc (inspiruj sa na stankach) ja by som si sluzby neobjednal, lebo som sa nedozvedel o firme a ponukanych sluzbach nic .. + button "Ada svad..." je ako CtA pritom je to odkaz na nerelvantnu stranku + jeho umiestnenie atd 2)DJ - Ako sa dostanem z podstranky spat na uvod? Myslis si ze text ako Vitajte na nasej stranke ... je dost marketingovo putavy? Da uzivatelovi nieco? Lepsie je ak vystihne informaciu jasne, strucne, nie odstavcom to nikdo nebude citat. 3)Chyba logo, navigacia home , button, button ... wtf? Ten switcher medzi slnkom a snezenim je naco (okrem toho ze nanic a matuci) Spustim snim snezenie? Co ak prsi, alebo je zamracene a nesnezi? Inak je to odflaknuty odpad, nehnevaj sa ale aby si ani len zarovnania nedodrzal v jednotlivych boxoch + kazdy box ma iny design (transparentny, s bielym obsahom, modry, cerveny, oramovany, neoramovany, rozne titulky italic, regulat etc., cisty cirkus), skus si nieco precitat o konzistencii.. jedine co sa da pochvalit na tomto ze uz je tam naznak premyslania v usporiadany obsahu.
Chybaju ti zaklady, nieje to le o tom nakreslit nieco. Treba si rozmysliet co ides robit, co od webu ocakavas. Ulozit tam informacie a podat ich zrozumitelne a lahko. usporiadat aby mali logiku, nie napisat button button, premyslaj o tom co bude navstevnik hladat a ulahcimu mu hladanie. Dodrziavaj zaklady, konzistenciu, odsadenia, typografiu. Pozri si weby ktore sa venuju problematike, insiruj sa v galeriach a na webe, a hlavne kresli co najviac.
_________________ Hmmm .... Hrošíček ... [Homer] |