Ten vrch je prazdy, tam by som dal logo. Inak sa mi to ako zaklad paci, ma to odbre farebne zladenie, len to treba dotiahnut. Najmä to modre pozadie sa mi paci.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
neviem, odpudzujúce, text sa mi ťažko číta, za textom by nemal byť prechod. celkovo je to take, amaterske... jedine co sa mi paci, je to meno. nie forma, ale text
a osoba, ktora ponuka weby, by mala mat stranku vo vyssej kvalite
Oukej, tak okolo toho webu budu ešte taky vectorovy pajkovia aby to nebolo veľmi prázdne. Písmo znamená len zmenu 1 riadku CSS, takže to nieje problém.
_________________ ... no tak tu preistotu nenapíšem nič ...
to logo alebo co toje zmenit.. dat prec bold z textu.. a menu je malo kontrastne? nvm, teraz som si dal dole 3D okuljare a vidim jednym okom nacerveno a druhym namodro
No tak uz je to lepsie, aj kde mne sa tam dako vytratilo to pozadie s minuleho navrhu. Btw. mne osobne sa to ako prezentacna stranka dakoho kto robi stranky velmi nepaci, ako normalna, to jo, ale toto chce daco viac.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.