Ja som najprv zvažoval LG IPS235P, ale nakoniec som zobral ASUS VS229HR. Chcel som ho ako externý monitor k HP-čku v popise. Mám ho len druhý deň, takže neviem posúdiť reálne charakteristiky a nemám to ani s čím zrovnať - oproti obrazovke na HP 4330s je to však v každom ohľade lepšie. Možno kus chýbajú repráky, ale za 20€ čo som ušetril oproti LG, si viem dajaké šunty dokúpiť. Na odozvu pri hrách odpovedať neviem, keďže som žiadnych duchov nezaznamenal (skúšaný len Crossfire) a s Intel HD3000 som si ho logicky na hry aj tak nekupoval
. Ja som sa rozhodoval aj podľa hodnotenia užívateľov, LG IPS235P (ktorý každý v recenziách vychvaľuje) hodnotili asi na 9,6 a ten Asus na 9,4, čo pre mňa bol podstatne malý rozdiel a zvolil som si ušetriť peniaze. Tie hodnotenia boli priemer od vyše 100 užívateľov, čo považujem za celkom dôveryhodné.
Môj názor je čisto subjektívny a nepochybujem o tom, že LG alebo navrhovaný Philips budú lepšie, ale pre mňa, čo som ho nechcel na hry (nehovorím, že vôbec si nezahrám nejaké free mmo) ani na grafiku je to dobrá kúpa. Ibaže som nikdy okrem notebooka nemal žiadny LCD monitor, takže porovnávať neviem.