Zdravim chcel som sa spytat, mam problem s monitorom, robi cervene ciary, najviac viditelne to je pri ciernom pozadi.Normalne by som povedal ze je to chyba monitora lenze ked zapnem napr. Menu na monitore ziadne chyby v obraze nevidim, dalej v hre Splinter cell conviction ziadne chyby, cervene ciary nikde tak neviem v com to moze byt.Skusil som vymenit Vga kabel ziadna zmena, Grafika a ostatne vnutornosti Pc su urcite v poriadku.V com to moze byt?
Monitor je Klasika 19´ Lcd 4:3 fujitsu siemens
_________________ PC: Apple mac mini M1/16GB/512GB SSD, Logitech MX master 3, Microsoft designer keyboard, monitor Huawei GT34 ultrawide
Grafika je taktovana vyrobcom ono stalo sa to takto, mal som Monitor ktory mi odisiel, tak mi doniesla znama jej stary - vraj jej robil tiez tieto hluposti, no a snazim sa prist cim to moze byt ked v jednej aplikacii to robi a v druhej nie.
_________________ PC: Apple mac mini M1/16GB/512GB SSD, Logitech MX master 3, Microsoft designer keyboard, monitor Huawei GT34 ultrawide
pisal si ze si skusal vymenit VGA kabel, skusal si to zapojit cez DVI (predpokladam ze LCD aj tvoja grafika dvi podporuje)?
Skus zmenit rozlisenie, je mozne ze na nejakom rozliseni to robi a na niektorom nie (napr. ze na 1280x1024 to robi ale na 1024x768 nie..), to by mohlo vysvetlit ten splinter cell..
Prisiel si na to, zmeny rozlisenia som skusal no nepomohlo, ale skusal som rozlisenia asi vsetky okrem 1024x768 , takze problem s tymto by sme mali, da sa to nejak rozbehat ale aj na normalnom 1280x1024 rozliseni?V com je teda chyba?