mam starší samsung s24e650pl. Problem je v tom ze niekedy ho zapne a niekedy vobec. Po pripojeni do siete ide zo zadu len nejake pukanie alebo cvakanie a monitor sa nezapne. Neviete mi poradiť čo to može robiť? Rozobral som ho ale kondiky vyzerali byt v poriadku. Preto ak by sa tu našiel nejaky človek čo vie poradiť co to puka bol by som rád.
Ďakujem
_________________ PC: CPU Intel i5 6500 GPU GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 6G RAM 2x Crucial 8GB DDR4 2400MHz CL16 Ballistix MB ASUS Z170 PRO GAMING HDD Seagate Barracuda 7200.14 1000GB SSD Samsung 850 EVO 120GB PSU EVGA 500b CASE Zalman Z3 Plus biela OS Win 10 pro 64bit Phone: Honor 10 green 64gb
Presne tych typov monitorov mame v praci a vela z nich malo problemi s blikanim (najcastejsie cez DP,ale aj cez VGA). Vypinanie monitora a nemoznost ho vobec zapnut. Takisto sme mali aj taky, ktory zacal pukat. Pri kazdom ak to bolo este v zaruke sa posielalo do servisu a opravovali/vymienali dosku (presnejsie neviem ci cely alebo len nejaka suciastka).