mohli by ste pomoct mojmu kamosovi problem asi z monitorom.... hra hry a po neakom case mu monitor vypne a objavy sa na nom NO SIGNAL a cela obrazovka je cierna a ked da restart PC obrazovka je vzdy cierna musi ho celkom vypnut a az potom sa objavy obraz... ale to len ked hra hry a v napajani ma vsetko vypnute:D
_________________ MB: Gigabyte GA-M720-US3, CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition, Memory: 4MB DDR2 800mhz, VGA: Ati Radeon HD 4870 Toxic DDR5 1GB, HDD: Western Digital 1TB
v tomto sa moc nevyznam, ale podla mna by mohol mat odfajceny zdroj... ked musi mat vsetko odpojene aby to spustil, tak podla mna zdroj nestiha vsade rozdavat elektrinu a volaco vyhodi... monitor. ale to je len cisty tip
bola zaprasena grafika myslim chladic, uz mu to nerobi:D, stale som vedel ze netreba kupovat grafiky so skocapkovymi chladicmi a zase sa mi len to povrdilo, vsetka cest zalmanom:D
_________________ MB: Gigabyte GA-M720-US3, CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition, Memory: 4MB DDR2 800mhz, VGA: Ati Radeon HD 4870 Toxic DDR5 1GB, HDD: Western Digital 1TB