Potrebujem poradit pri spustení notebooku mi vipíše ,, chyba pri spusteni BTTRAY.EXE nenašiel sa subor btwhidcs.dll reinštalujte tento program a opravte tak chybu ,, Nemožem si stým dať rady nakoľko reinštalujem cely bluethoot (drivery, software ) ale chybu vypisuje daľej čo stým ? Po odinštalovaní som aj čistil disk aj registre a nič . ďakujem za pomoc.
.... EDIT ....... 19.07.2009 ......... 21.07 h .......
Problem s dll subormy som vyriesil no nastal daľší problem pri spusteni sprievodcu pre odosielanie suborov, mi nedokaže odoslat subor, vôbec sa neda vybrat MT alebo PC skušal som opätovné preinštalovanie software aj driverov no bezvýsledne prosím o pomoc
..... EDIT ....... 21.07.2009 ....... 07.02h ........
Okey tu sa asi nic nedozviem , podarilo sa mi to vyriesit ale pre istotu tu mam iny problem ktory sa bude týkat bazdratovej myšky k HP DV6700 Special Edition jedná sa o to ze ked pripojim mys k Notebooku tak vôbec nereaguje ako som zistil v USB nastaveniach si usb prímac pýta 98mA lenže myš potrebuje 100mA neviete ako sa to da dakde nastavit samozrejme okrem biosu .. dikes za radu (i ked asi skorej zas sám na to pridem )