Zdravím, mám taký menší problém. Niekedy mi z ničoho nič zamrzne PC ale takým spôsobom, že cca pol minúty všetko zamrzne okrem myši (kurzorom sa dá normálne hýbať aj prepínať medzi oknami) a potom cca 5 minút ide všetko v pohode a následne zase sekne Pc na určitý čas a atď. Niekedy sa stane, že PC sekne a už zostáva iba reštartovať PC. Ale toto sa my stáva málokedy. Asi najčastejší problém je, že zapnem PC, nabehne BIOS, načítava Windows a dostane sa to maximalne po Vitajte a ďalej nič. Keď dám ďalší reštart dakedy zasekne aj BIOS. A niekedy keď reštartnem tak sa dostane iba načítavanie Windowsu a tam to sekne. PC následne ide normálne asi po takých 10-20 reštartoch. Ďalej som si všimol, že keď otvorím skrinku a celú ju dám na ležato a následne zavrem a dám na pôvodné miesto tak takmer vždy mám problém dostať sa do Windows. Niekedy ide PC aj 1-2 týždne bez najmenších problémov. Windows som už preinštaloval a robí to stále. Myslím, že chyba by mohla byť aj v zdroji, ktorý mám už cca. 4 roky, je to 400W shit Eurocase. Alebo môže pomaly odchádzať HDD, ktorý mám cca. 5-6 rokov. Prosím o radu keďže nemám moc € na vyhadzovanie a nechcem zbytočne kupovať to čo nie je pokazené. A mimochodom pred pár mesiacmi som menil procesor a základnú dosku, pamäte( predtým som mal som Phenom X2 a dosku Asus M2A zvyšok mám doteraz) všetko mi išlo bez problémov. Zostava:
Athlon II X3 2,9 GHz doska Gigabyte 78-LMT-S2P grafika ati 4670 pamäť Patriot 2GB DDR3 Windows 7 64bit
Ďakujem za každú radu a prajem pekný deň.
|