Zdravim Vas, kedze sa mi nezadrzatelne blizi termin zapoctu z informatiky pre manazerov, v ktorom je vlastne iba praca s wordom a accessom, tak by som sa chcel spytat ci sa da niekde na nete vycihat web ktory pekne vysvetluje co sa ako robi, pretoze dost veci ktore tam budem moct dostat neovladam...najlepsie by bolo samozrejme daco v ceskom/slovenskom jazyku, ale moze byt aj anglictine v krajnom pripade..lepsie ako nic..resp by mi stacili aj obrazky...pretoze word som pouzival maximalne tak na tahaky/referaty, a nie na posielanie hromadnej korespondencie a vseljakymi cackanicami s textom...access som nepouzival vo svojom zivote vobec, preto by sa mi zisiel daky sprievodca ako na dotazy a tak..moze to byt aj daka e-book v najhorsom...proste daco kde su pekne popisane zaklady tychto 2 programcekov...
tuna mam zadanie s cim sme sa hrali cez semester v pdf-ku, ale ta forma vyucby je tam strasne nevyhovujuca, tak nie som sam ktory nevie tieto (inak si myslim ze pokial sa to pozorne prebera tak celkom lahke) veci
http://www.edisk.cz/stahni/29793/Zadani ... .72KB.html
vdaka za rady a prosim nesmiat sa ze neviem taketo veci vo worde/accesse, ale tak vravim, nikdy som daco taketo nepotreboval, a na cvikach sme si to necvicili zrovna najlepsie...