Caute,
mam taky problem na mojom notebooku (asus f5z, 2x2gb procesor, 320gb hdd, 4gb ram....), mam ho pripojeny na domacu siet cez router cez wifi kde mam este dva stolne pc normalne cez kabel sietovy a mam jednu zdielanu tlaciaren a ked si chcem nieco vytlacit napr z wordu alebo excelu tak to strane dlho trva kym sa to pripoji na tu tlaciaren cez to wifi, mi to pise ze sa pripaja k tlaciarni a niekedy aj na 2 min mi uplne zamrzne cely word. som z toho cely nervozny vzdy.
a este mam jeden problem ale ten je s tym spojeny, ze ked si otvorim nejaky dokument vo worde alebo exceli, tak hned po starte wordu mi to pise ze sa pripaja na tlaciaren (hoci este nechcem nic tlacit) a trva to aj 2 min niekedy, nevedeli by ste mi nejak pomoct co mam robit, alebo ci sa neda vo worde nastavit nejako aby sa hned po starte nepripajal na tlaciaren, alebo hocijak pomoct, lebo to cakanie ma vazne nebavi, alebo neviem ci to je chyba v routry alebo co
mam ms office 2007 a win vista 64bit, vsetko legalne
dik za odpoved
p.s. net mam dsl od t-comu ten slape super
p.s.2 a ked mi to tak zamrzne a pozrem si spravcu uloh tak mam uplne plnu ramku, cele 4 gb skoro a volne mam tak 60-70 mb ostatne je vo vyrovnavacej pamati azkym nerestartnem notebook