Môžete mi poradiť ktorá s týchto zákl. dosiek je lepšia resp. ktorá zákl. doska má lepšiu podporu procesorov lebo o FOXCONN 865A01-PE-6LS som veľa info nenašiel ani na oficiálnej stránke.
ZA RÝCHLU ODPOVEĎ VOPRED ĎAKUJEM
_________________ "Nikto nebude nikdy potrebovať viac než 640kB RAM!" (Bill Gates, 1981)
"Picasso vyhlásil, že, dobrí umelci kopírujú, skvelí umelci kradnú. A mi sme sa nikdy nehanbili za to, že kradneme skvelé myšlienky." (Steve Jobs)
Chcel by som s jednej s nich spraviť niečo ako multimediálny PC prevažne na filmy v HD väčšinou 720p, chcel by som vedeť akú zostavu na to potrebujem.
_________________ "Nikto nebude nikdy potrebovať viac než 640kB RAM!" (Bill Gates, 1981)
"Picasso vyhlásil, že, dobrí umelci kopírujú, skvelí umelci kradnú. A mi sme sa nikdy nehanbili za to, že kradneme skvelé myšlienky." (Steve Jobs)
no ak by to mal byt multimedialny pc, radsej by som siel do niecoho novsieho (pre socket 478 uz tazko zozenies procesor, iba ak bazar alebo nejake predrazene a to sa neoplati)
Chcel som len vedieť či sa tie staré zákl. dosky dajú ešte na niečo použiť.
Doma sa mi povaľuje ešte Asus M2N-E , Asus M2N-CM DVI , MSI MS-7250 K9N ULTRA.
Dá sa nejaká s týchto využiť?
Chcel som len vedieť či sa tie staré zákl. dosky dajú ešte na niečo použiť. Doma sa mi povaľuje ešte Asus M2N-E , Asus M2N-CM DVI , MSI MS-7250 K9N ULTRA. Dá sa nejaká s týchto využiť?