No tak to ja som mal stastie, tiez som nevedome zle taktoval /aj som kde si o tom na fore pisal-pekne ma sprdli/, a mal som presne ten isty problem cize fany sa tocili, vsetko hucalo iba monitor bol cierny a nevedel som sa nikam dostat, tak som smutny v noci siel spat ze rano to nejak rozchodim, a rano zapnem, piplo to, vypisalo ze som robil somariny a ze som to vraj prehnal s overlockingom, a ze vsetko hodilo na default hodnoty, dost som sa divil preco to neurobil vecer predtym, ale neriesil som to uz, potom sa si o taktovani precital viacej, a dostal som z neho 3,2 Ghz stabilne vyssie som neskusal, aj tak som to vratil na 2666 nevidel som dovod aby som to drzal na vyssom, toto sjo som chcel
_________________ Desktop: Procesor: Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,2 GHz, Chladic: Thermalright Ultra-120 + 120 mm cooler, Doska: P35 Neo-F Socket 775, Zdroj: Enermax Liberty 500W, Gr. karta: XFX GTX260 XXX Edition 896MB, Case: Coolermaster Elite 330, Pamať: 2 x Kingston 1gb Ddr2 800mhz + 2 x OCZ 1gb Ddr2 800mhz , HDD: 250GB WD + 320GB WD + 750GB WD, DVD RW: Samsung, DVD Rom: LiteOn, LCD: 22" LG Monitor L226WTQ, Mousse: Habu, System: Vista 64bit
TV: Panasonic TH 42PZ85 FULL HD |