Čaute,
mam novu matičnu dosku MSI Z77A-G45. Problem je v tom, že pri zapnuti sa mi všetko v PC roztoči, rozsvieti, pri ventilatori od CPU mi svieti jedno modre svetielko (jedno jadro CPU začalo pracovať), ale obrazovka mi nenabehne a taktiež mi v PC nič nepipne. Monitor signal od grafickej chyta, ale BIOS ani nič mi nenaskoči... V monitore problem pravdepodobne nebude, keďže naňho bez problemov zapojim stary PC. K novej matičnej mam aj novy Intel Core i5-3570K (na nej chladič Artic Freezer 13) ,Corsair 4GB DDR3 1333MHz CL9 (2-krát), AMD Radeon HD6870 1GB, HDDčka a DVDromku, ktore ale idu aj na staršom PC.
Skušal som zapojiť uplne minimum veci, spustiť PC z externej grafiky na CPU, ale problem stale pretrvava :/ Taktiež som skušal zapojiť len jednu RAMku do rôznych portov a stale nič. Rozmyšľal som, že problem može byť na pinoch na sockete 1155 pod CPU, že je zopar pinov ohnutych, ale neverim že by mi z vyrobne prišla vadna matična. Taktiež som niekde na anglickych forach čital, že je možne, že vďaka IVY Bridge technologii na novom CPU mi treba updatnuť BIOS, ale doska by IVY Bridge mala plne podporovať a aj keby nie, bez obrazovky to nemam ako updatnuť...
Už fakt neviem, čo s tym mam robiť. Okrem reklamacie ma nič nenapada... Za každu jednu radu budem veľmi vďačny, diky