Ahojte,
Mám doma staré 17" LG ktoré sa už ani nevyrába a vzhľadom nato, že sa sťahujem do RD tak, už by sa aj patrilo som sa rozhodol vymeniť monitor za nejaký lepší.
Bude to v detstkej izbe ako PC monitor ale zároveň potebujem TV tuner aby som na tom mohol sledovať TV, vzhľadom nato, že nebudem mať TV.
Cena nie je limitujúca ale tak bol by som rád keby som sa do nejakých 13 maximálne 15 000SK zmestil (nechce sa mi rátať na €)
Taktiež ma trápi veľkosť, potreboval by som nejakú zltú strednú cestu, aby sa na to dalo pozerať aj ako monitor aj ako TV.
Ďalej neviem či zobrať klasický monitor alebo TV s vstupom pre monitor?
K monitoru bude pripájaný aj NB, takže by som potreboval niečo také aby zároveň mohla byť TV, PC, a aj monitor pripojené (nie zapnuté, len aby som nemusel niečo furt odpájať)
Zatiaľ ma z monitorov zaujal Samsung T260HD s 26" nie je to veľa pre monitor? čítal som, že TN panely už nekupovať?
takže to je zatiaľ asi všetko, budem každému vďačný za radu, ale nechcem rady typu "kúp si TV za 60 000" apod. myslím, že som zadal jasné kritéria podľa ktorých sa chcem orientovať a taktiež nechcem kupovať samostatnú TV, jednie ak by tak TV kartu
Ďakujem, bamma.