Ahojte!
Niesom úplný technický antitalent, ale čo sa týka multimediálnych centier, nemám s nimi absolútne žiadnu skúsenosť a tak budem vďačný za každú radu. V podstate ani neviem, čo od nich môžem čakať a čo vôbec dokážu. Momentálne mám káblovku od digi, aj internet.
Čo chcem?
Chcem sa hlavne zbaviť otravných reklám, ktoré sú v TV už častejšie ako samotný program. To znamená, že by som chcel mať možnosť nahrávať si dopredu programy, ktoré chcem na HDD (DVD vôbec nepotrebujem a je k takémuto niečomu potrebný EPG?). Úplne ideal by bolo, keby som mal prístup aj k archívu televízií, neviem ako to funguje, ale ide to cez web? Niekde som čítal, že niektoré multimediálne centrá to vedia. Prípadne pozerať nejaké filmy rovno z webu? Viete o službe, ktorá sa dá takto využívať priamo cez MMC?
Mohol by som si teda takto pustiť napr Adela Show z archívu markízy? Ak áno, čo mám v popise MMC hľadať, aká je to funkcia?
Tiež by som chcel, aby som mohol sledovať reláciu napríklad už počas natáčania (myslím, že to je time shifting?
Rozpočet je cca 200 eur, euro hore dole prežijem. HDD nemám, čo odporúčate? Kúpiť MMC s HDD, alebo radšej bez HDD a ten kúpiť k nemu samostatne? Wifi mať nemusí, mám USB wifi Edimax, ktorú momentálne nepoužívam, takže ju tam kľudne môžem pichnúť, ale aj tak mám radšej káblovú komunikáciu, nech ma to zbytočne neožaruje, keď nemusí
Malo by to mať tiež HD , budem to používať k tomuto TV/monitoru:
http://www.samsung.com/hk_en/consumer/c ... tv-monitor
Prípadne ak vás napadnú nejaké užitočné vlastnosti MMC, ktoré by som možno využil, prosím spomente ich, lebo fakt neviem, čo vôbec tieto centrá dokážu.
Vopred ďakujem za všetky rady laikovi!