Zdravím,
naskytla sa mi možnosť kúpiť si notebook a najradšej by som ho mal doma už do konca mesiaca (resp. do začiatku nového roka) - ale ak sa oplatí čakať, tak si rád vypočujem prečo a načo. Rozpočet na notebook je tých 600 € (+ - 50€). Bude využívaný prevažne na internet, office... čiže nejaký multimediálny notebook. Sem tam by som si na ňom rád pustil aj nejakú hru ako je Sims 3, Fifa 13 a hlavne Warcraft 3.
Čo sa týka toho čo by mal notebook mať... rozhodne wifi, širokouhlý display, HDD min. 500 GB, operačný systém Windows 7 or 8 (poprípade, názory na windows 8). Dosť často zvyknem písať a nerád by som mal problémy s chladením, nakoľko PC mám zapnutý aj 5-6 hodín. Veľkosť displaya... tak nechcem nič gigantické, nejaké obstojné rozmery aj nato aby sa dal prenášať - predsa len plánujem vysokú školu.
Veľkým plus by pre mňa bola podsvietená klávesnica, matný display, SDD ale nejak zvlášť na tom určite netrvám a nechcem to na úkor ničoho čo som písal vyššie. Celkom sa mi páčia notebooky od Lenovo - Dell, a rozhodne by som nerád mal neskôr nejaké problémy so zárukou ak to bude potrebné, tak by som bol vďačný aj za nejaké tie osobné skúsenosti k jednotlivým značkám. Obchod nepreferujem žiadny, čím lacnejší tím som spokojnejší samozrejme ale nie na úkor kvality a poprosím len v cene, ktorú som stanovil už vyššie, predom ďakujem : )
|