dobry napad,ale ta oranzova tam moc krici.. skus ju nejaku tmavsiu....
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
No tak an to ze to je tvoja 3 praca to nie je zle. Ale ta oranzova tam fakt dost krici, skus daco jemnejsie, alebo skus cervenu, zelenu (jemne, ale nie prilis nevyrazne). Potom uvidime co s tebů.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
celkom sa mi to paci ale ta oranzova lista s menu co do nej vchadza ten maly pasik z toho loga tak neni ten pasik trocha inou farbou ako to BG toho menu abo uz som taky slepy dnes?
// teda som si teraz vsimol ze to je sposobene prechodom v tom menu
100 ludi 100 chuti....mne sa to nejak nepači....take suche to je.....portfolia by mali ludi očariť......hned pri prvom pohlade by si mali povedať on je dobry idem tam.........takže nejak to prerob
no tak dakujem velmi pekne vsetkym za rady a tak isto dakujem aj za kritiku no co sa jedna tej oragne farby tak som ju mohol dat jemnejsiu prerabat sa mi to uz moc nechce ale aspon budem vediet do buducne takze este raz dakujem