Zdar,
keďže asi mesiac dozadu mi zlyhalo koliesko na myši, rozhodol som sa, že si doprajem pod stromček novú myš.
Rozpočet mám zatiaľ 30€, myš aj podložka. Mám nejaké myši vyhliadnuté, no nechcem Vás nejak ovplyvňovať. Objednávať budem určite z alzy, prišli zľavové kupóny tak využijem.
Niesom vášnivý hráč, ale od myši vyžadujem čo najlepšiu presnosť (či bude laserová, alebo optická, s 3200 alebo 2500DPI je úplne jedno - mal som optickú, aj laserovú a na každej sa dačo pojekazilo), keďže dosť často robím s grafikou a strašne mi lezie na nervy, keď mi laso vo fotošope poskakuje, taktiež som si dosť zvykol na tlačidlá naboku myši. Na podložku taktiež nemám veľké nároky, hlavne nech je nejaká (keby bola okolo 10€ je fajn) keďže už dochádza papier, ktorý som používal ako "podložku", zatiaľ mám vyhliadnutú
http://www.alza.sk/steelseries-qck-mass-d345452.htm, nemusí to byť definitívne (ak by bola nejaká myš za rozumné peniaze, uberie sa na podložke) jediná požiadavka je dostatočná veľkosť - žiadne mini verzie a podobne.
Môj hendikep spočíva v tom, že mám pomerne veľkú ruku, takže by som bol rád, ak by bola myš veľká. Z rozmerov pri niektorých myšiach na alze sa ale neviem vysomáriť, takže ak, tak píšte hlavne vlastné skúsenosti.
Ďakujem