euthanan píše:
chcem si kúpiť myš bezdrátovú buď laser alebo bluetooth neviem to je jedno ale aby mi zobrazovala snímala veľa čo najviac dpi .
Tak kooľko asi Dpi by mala mať aby bola taká nie jak moja stará seká jak sviňa a trochu pohnem a ona sa pohne o pol metra nedajú sa s nou robiť detailn´e pohyby mikro pohyby nesníma rečo koľko mám mať dpi aby to bola dobrá myš?????
Ak si doteraz pouzival bezdratovu mysku tak zostan pri nej. Ak do mysky hodis dalsie dve tuzkove baterky tak to ma fakt neskutocnu vahu. Neviem na co konkretne chces tu mysku... ale nie vzdy to zalezi od DPI... staci si vo windowse nastavit aby sa ti myska pomalsie hybala a nemas problem so skakavymi pohybmi. Ja osobne pouzivam uplne najlepsiu mysku o akej som kedy pocul a aku som mal
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43304 akurat nevyhoda je trocha ze je kusok mala, ale zato velmi lahka. Samozrejme nieje urcena pre profesionalnych grafikov alebo hracov. Pokial uz si na profesionalnej urovni a potrebujes mysku s velmi rychlou odozvou na hry alebo na graficke aplikacie koli presnosti (DPI) tak potom ti odporucam siahnut hlbsie do vrecka a vybrat si bud opticky snimac od firmy Razer(pre hry) alebo na graficke aplikacie s laserovym snimacom nad 1200 dpi. Ale v kazdom pripade si nekupuj bezdrotovu mysku, to je moje silne odporucanie. Najme nie pokial si bol zvyknuty na drotovu a nemas nejaky specialny dovod mat bezdrotovu.