brmbo píše:
lame pokial nefunguju ani hdd tak to nebude zle zapojenym monitorom
pre zaciatok skus reset cmos /biosu/ - bud vyberom baterie z dosky alebo jumperom
Toto všetko som skúsil. Aj tým, že som vybral túto záložnú batériu a premeral som ju - je nabitá. A aj som správne podľa návodu čo je v PC skrinke poprepájal káble ako majú byť podľa popisu, ale stále to neide. Tak som aj skúsil zapojiť monitor, neišlo to, LCD TV (s PC vstupom) a tiež to neišlo a to mám na VGA kábel, ktorý je plne funkčný. Toto ja mi nestalo len raz, ale už viackrát, ale keď som s káblom od monitora, klávesnice a myši odviazal tak to išlo, ale teraz to neide. Tam boli nainštalované dva OS WIN_XP a WIN_98SE. Nijaké systémové súbory neboli vymazované, ale predtým, keď nebol napojený na Internet, tak v pohode išiel, ale potom, keď som ho odpojil od internetu, tak po asi dvoch mesiacoch sa takto začal správať. Išiel som cez WIN_98SE, kde som nemal žiadny antivirus, ale na WIN_XP bol antivirus. Potom, čo som ho po dvoch mesiacoch zapojil, tak vôbec už nefungoval obraz a všetko bolo správne zapojené.