Ach... prečítaš si citujem: "skoro celú bibliu" a mudruješ tu...
Ak naozaj veríš tým koninám, čo si tu napísal, napríklad
ukrajinský policajt ktorý dostal krvacanie do mozgu až naň zomrel, vraví o nebi
tak sa radšej ani nevyjadrujem, pretože keby sme neboli na fóre, tak sa ti fakt poriadne vysmejem...
Ozaj, no offence, ale kolko máš rokov? Zdá sa mi totiž, že niekto dal decku do rúk bibliu, a dosť ho tým zblbol. Biblia je celá napísaná v metaforách, a príbehy sú legendy. A ľudia, ktorí zomreli a hovoria o nebi odrbávači. A pre takých ako cdman (just kidding
) opakujem, toto je môj názor, takźe ho nikomu nevnucujem.
Ale tominator nám tu trošku tlačí do hlavy kopec debilín, čo nikto nikdy nedokáže. Keby som ja teraz prežil strelu do hlavy, začal by som vykladať ako som bol v pekle, či nebi, namotám si kopec kresťanov okolo prsta ako vidím...
"keby ľudia ako Existenz alebo Spirit alebo iný mali viac naklonené oči a uši videli by že chormí stávajú"
Ja ich mám naklonené dostatočne, skôr ty ich máš velmi slabo, a nechceš vidieť pravdu.
BTW, povedz tomu svojmu bohovi, nech ťa naučí pravopis, aspon sa to bude lepśie čítať
Ak sa vám zdá že môj príspevok bol moc ofenzívny, sorry, ale zle sa mi dýcha keď sa pozerám na príspevky takýchto vierou zaslepených ľudí...
ok, ale vravel som, inak kúp si ten Logos je to tam viac než hodnoverne napísané. Podľa mňa ani človek s najbujnejšou fantáziou nemôže vymyslieť ničo také