Dobrý den. Mám zavažný problem s notebookom asus G75v, skusim popisat svoj problem počitač mám 3 mesiace a mam ho hlavne preto aby som mohol hravat nejake hry inde než doma.
prvý mesiac som bol s výkonom pc spokojny šetko šlapalo ako hodinky ale teraz z ničoho nič bez toho aby som menil nejake nastavenie grafike alebo procaku mi prestali chladit vetraky, a drasticky sa znižilo FPS v hrachm ktore mi predtým šlapali ako hodinky notebook sa mi vobec neprehrieva skor mam pocit ako by stale bol v nejakom šetriacom režime proste ako by sa grafika nepustila ked ju je treba na 100% som zufalý ani CD s operačným systemom som nedostal aby som si to preinštaloval a najnovšie mi to vyhadzuje obrazovku smrti tušim sa to tam vola ta modra obrazovka ked sa pc samo natvrdo vypne aby sa nezničili komponenty.
chcel by som od vas zistit či mam preinštalovat OS a šetko nahadzat znova, ak ano tak kde najdem čistu inštalaciu windows home premiun 64bit
ak nie či neexistuje nejaky program ktorý by mi ten debilny hybrid system vypol aby som mal vždy plný výkon na svojom PC. ak som vam nedal dostatok informacii dopište čo potrebujete presnejšie vediet ja to doplnim dakujem šetkým za rady
|