mam zaplateny orange fibernet 250/15 pred par dnami sa mi zmenila rychlost na 100/100, bez ziadnej info od orange mam to riesit z orangeom alebo upgrade uploadu 15->100 je lepsie ako downgrade downloadu 250->100 ?
internet pouzivam na hry (dota/bf/etc) , twich, youtube, ts serv, obcas torenty a pod .
_________________ =====================
razer user
=====================
Je vseobecne zname hadam o roku 2000, ze v pripade domacich internetov je ich rychlost vzdy "az" XY Mbit. Pockaj par dni a ked sa to nezmeni, volaj orange, nech sa na to pozru.
myslim ze si nepochopil uplne moj post ... pisem ze mam 100/100 namiesto 250/15 (ktore mam podla zmluvy) ...a ci sa mi oplati to nechat tak alebo to riesit s orange a hodit to nas5 na 250/15 ... osobne si myslim ze 100/100 je lepsie (ako chapem liqua1 ma podobny nazor)
_________________ =====================
razer user
=====================
Zvaz si, co sa ti viac hodi. No ked sa v orange zbadaju a nastavia ti to nazad ako to malo podla zmluvy byt, necuduj sa. 100Mbit upload je za priplatok, a ten si neplatis. Ocividne sa dakde pomylili.
///edit - liqua1 opravene...vies ked clovek mysli na vela veci naraz...ale ano, matiku nemam rad
Naposledy upravil shiro dňa 11.05.2016 15:10, celkovo upravené 1