Zdravím.. po neúspešnom odskúšaní rôznych diagnostík a čistiacich programov sa obraciam s prosbou o pomoc/radu sem.
Včera od obeda šiel PC v pohode, šlapal tak ako má. Na cca 20 minút som odbehol, prebral som ho zo šetriča a v tej chvíli sa rapídne spomalil. Z rýchlika sa stal zo sekundy na sekundu kladkostroj. Otvorenie prostého malého priečinka trvá 3-5 minút, nič nereaguje, nemám šancu vliezť do správcu úloh (strávil by som čakaním mladosť). Neustále ukazuje využitie CPU 17%-40%, RAM 52% (pochybujem že pracovná plocha stiahne 52% 8GB RAMky). Safe mode funguje tak ako má, preto som pc v ňom prostredníctvom AdvancedSystemCare prečistil a defragmentoval, Nechal som pc do rána tak, no problém po niekoľkých reštartoch a diagnostikách pretrváva. V poslednej dobe som nesťahoval nič pochybné, žiadne veľké súbory ani programy, nerobil som žiadne zmeny v systéme ani som nemanipuloval so skriňou, preto je málo pravdepodobné že by šlo o hardware chybu aj keď nič nevylučujem. PC je pomerne nový (6 mesiacov), preto by všetky súčiastky mali šlapať v pohode. OS Win 7 HomePremium.
Tuší niekto čo by s tým mohlo byť, prípadne ako tento problém odstrániť?