Čaute,
Potreboval by som poradiť
Pc mi pri záťaži náhle vypína, začalo to asi pred 2 mesiacmi keď som hrával Dying light 2, po polhodine hrania pc vyplo a zapnúť som ho vedel po asi 2-3 minutách
Myslel som si že to bude zdrojom, predsa bol starší, kúpil som nový s tým že to bude vyriešené, ( Seasonic B12 BC-650 Bronze)
Pc bežal v záťaži asi týždeň, bez vypnutia, hovorím si super, bohužiaľ asi 2 dni dozadu mi znova začal vypínať, vyšlo mi z toho či to nemôže byť procák/mb, zvolil som ale najľahšiu cestu a to skúsiť preinštalovať win; či tam niečo nebude stiahnuté, no bohužiaľ nič,
Pc stále padá, len pri zapnutej hre, inak beží vpohode, prešiel som event log akú chýbu to hlási, bohužiaľ z toho som nevyčítal nič čo by mi mohlo pomôcť
proste klasika: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
(70368744177664),(2) - Keywords
už som celkom v p*deli z toho čo to môže byť, je pravda že pri výmene zdroja som nechal starý napájací kábel, to ale myslím že nebude problém v tom kábli(možno sa mýlim
)
Je možné že sa procák prehrieva nad limit a tým automaticky pc crashuje? Grafika to byť nemôže, to by pc bežal ďalej nie? SSD si myslím že asi nebude keďže to robí len pri záťaží problém
Netaktované nič,
PC setup starší, asi 4-5 rokov,
Systém: WiN 10
CPU: Ryzen 7 2700
GPU: MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC, 8GB GDDR5
SSD: Samsung SSD 970 EVO 1TB
16GB ram 3200mhz
Seasonic B12 BC-650 Bronze
Vopred ďakujem za každú radu