seruste, sorry za neozyvanie ale mal som viac roboty.
k chvenie mysky - nechveje sa nic ani teraz ani doteraz ... fungujem 6 rokv na laserke logitech g9 + textilna podlozka a vsetko ok.
k myske - co sa tyka hier Ti moc neporadim nakolko kvoli casu sa moc nehravavam (vynimka je zakazdym nove gta, resp mafia resp Bioshock, sem tam CSko)...nepotrpim si na nejake brutal dpi zavazia atd (pri g9 boli, ale ta mys mi neskutocne sadal do ruky odhliadnuc od zavazi)
ako som uz spominal mal som moznost si ju osahat, pre mna sa drzi perfekte kedze mam uchop claw grip so zapastim pevne na podlozke. mys nie je prilis velka ako mx518, g5 atdktore su pre mna naozaj obrovske.
velke plus - pouzitelna ako aj pre pravakov tak aj pre lavakov.
male minus pre mna - nema "odkladaci priestor" na palec a je o poznanie uzssia ako g9 ... po dvoch tyzdnoch to uz nejak neriesim, zvykol som si.
k materialu - ten je neskutocny
nieco ako zamat, ruka aj ked sa spoti tak sa neklze. mal som dakedy este mys od razeru (neviem uz aky to bol typ) ale bola s podobneho materialu a ten sa neskutocne smykal ked sa ruka spotila.
kabel - prijemne ohybny, omotany textiliou. na toto som frflal u g9, kabel bol prilis tuhy a niekedy zavadzal.
soft - stiahnes z netu ... jednoduchy prehladny. makra neriesim, nie su mi treba takze k nim sa neviem vyjadrit
zatial len tolko, kludne sa spytajte.
ps: @uNfEiL - zobral som uz rovno aj podlozku SS QcK ... nechceje sa nic takze bud v klude