Ahojte, ide o to, že rád by som robil gameplaye, alebo walkthroughs z nejakých hier a viem, že je k tomu potrebný (podľa mňa najlepší program) FRAPS a prémiový účet na youtube, pokial chcem mať videá tuším, že nad 10 min. Problém je v tom, že ešte pokial som točil z FRAPSu v minulosti na horšej zostave s nižším rozlíšením, tak nejaké 5 minútové video malo 5GB :O
Teraz keby som chcel točiť vo full hd, tak si neviem predstaviť koľko by to malo.
Určite je treba to video nejako skomprimovať aby malo aspoň približne rovnakú kvalitu ale nejakú normálnu veľkosť. Nie také 10GB hovado.
Skúšal som windows movie maker a ten to video dodrbal tak, že normálne bolo kockaté a nebolo už full hd.
Skúšal som aj sony movie maker a aj nejaký magic movie video + a obidva programy nerozspoznali typ videa. (Nejaká podobná chyba už pri uploadovaní do programu, nepamätám si presne bo to bolo pred pár rokmi)
Takže, nevie niekto poradiť nejakú funkčnú a normálnu cestu ako tieto videá skomprimovať k použiteľnej velkosti a zachovanej kvalite?