nazdar.. chcel by som sa spytat ake je napajanie na FAN v notebooku.. je rovnake ako v klasickom PC? lebo som dostal saleny napad ze by som si dovnutra dal nejake tie ledky s malym odberom aby mi cez vetracie otvory cosi svietilo
mno tez pochybujem ze pridu na to ze som sa v tom hrabal.. ved bez straty zaruky si moze uzivatel sam vymenit pamatove moduly a podobne.. a uz som to kukol.. koncovka tam je fakt ze miniaturna ale to by nemal byt pre mna problem.. len este musim pozriet napatia..
napriklad na to mozu prist potrhanymi zarucnymi nalepkami. vnutri NB mozu byt tiez nalepky (vyrobcovia vedia ze vonkajsie sa mozu samy potrhat) na sroboch je tiez poznat, ci ich niekto odsrobovaval...
napatie tam bude do 12V, od kolko zavisi na NB a fane, predsalen sa reguluju, tak tam ide vzdy ine napatie.
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC