No ok pochopil som...jasne ze mam 5.1
/edit:
No takze som ich uz kupil za 1600Sk. So zapojenim neboli ziadne problemy, zapojil som vsetko tak, ako ste povedali. Subwoofer sa vzadu trochu hreje, ale to je asi normalne, na to tam ma ten chladic, akurat tam trochu musim vyfukat prach. Subwoofer je typu band-pass, cize velmi ucinny, na ukor toho, ze velmi tazko zahra stredobasy, ale bezny uzivatel sa s tym prilis trapit nemusi, za tu cenu je to super. Ked si to dobre rozlozite a date naplno Surroundy, je to dobry priestorovy zvuk, akurat center treba trochu stiahnut, lebo hra dost vysoko. Zvukovy prejav zostavy je v pohode, celkovo pekny, vykon pre bezneho cloveka perfektny, v izbe som to mal len nieco nad tri stvrtiny...vyssie sa to uz nedalo vydrzat, lebo pililo usi a subac dost dunel...predsa pri lacnejsich zostavach to neni obmedzene, ale bolo to skor tym, ze 20 metrov stvorcovych je malo na plny vykon takej zostavy. Sum medzi signalom vobec nepocut, ani pri tichych piesnach, ani pri vysokom vykone. Predne repro mi sice na stol pripada trochu velke, ale to sa da prezit, predsa je drevene. Akurat neviem ako by som vyriesil dlzku kabla k stredovemu reproduktoru, je takej dlzky ako k prednym. Myslite, ze by vadilo, kebyze vymenim jeden kabel od zadnych s tymto?
|