ahoj mam Win XP pamat 256 SDRAM moj problem je ten ze neviem napalovat cd sem tam napali ale co sa tyka DVD tak vobec pochvili vyhlasi chybu aleborestartne ukaze modru obrzovkua napise ze je problem s pamatou spravi sa restart a to je koniec uz som vycistil komp od prachu prehadzoval ramku po slotoch nic nepomaha ked som kupil napalaovacku setko fahcilo asi rok bez problemov aj ked som napaloval a nieco robil popri tom teraz staci samotne palenie a komp nstiha kde je problem ?? moze byt aj mechanika zla ?
mozno ti odchadzaju pamate. prebehni to memtestom, a uvidime. napis celu zostavu, ale ked vidim sdram, tak to nebude ziadna slava...
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC