Konkrétny text :Užívateľ Martinicoss nepatrí na seriózny web pcforum.sk
Nestačí, že tento diletant nemá žiadne poznatky, ale ešte aj uráža viď:
viewtopic.php?f=40&t=148153&p=1374421&e=1375668
a rovnako jeho súputník Trojan4x4, ktorý sa mi nezabudol vyhrážať súdom v SS, vrana k vrane sadá..Zdravím, táto osoba uráža používateľa
martincoss vo svojom podpise, nemyslím si, že je to v súlade s dobrými mravmi a morálkou na fóre. Ešte pred tým som používateľovi
xml zaslal súkromnú správu v ktorej som vyjadril svoj nesúhlas s obsahom jeho podpisu. Tento používateľ zjavne nepochopil čo som v správe napísal, myslí si, že sa mu vyhrážam súdnou cestou. Čo je absurdné, len poukazujem na jeho problém popasovať sa s názorom iných.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Predmet správy: PODPISPriečinok: Odoslaná pošta
Aby bolo jasné, bol si mnou nahlásený za vedomé verejné urážanie používateľa martincoss a to vo svojom popise :
Užívateľ Martinicoss nepatrí na seriózny web pcforum.sk
Nestačí, že tento diletant nemá žiadne poznatky, ale ešte aj uráža viď:
viewtopic.php?f=40&t=148153&p=1374421&e=1375668
čo je maximálne úbohé, ak máš s niekym problém, tak si to vydiskutujte cez SS, na fórum tieto sračky nepatria.
Osočuješ cudziu osobu, neuvedomuješ si že za to môžeš byť stíhaný súdnou cestou. Ak niekoho verejne v podpise nazveš diletantom, tak to v hlave asi sám nebudeš mať v poriadku. Btw, akékoľvek odkazy v popise sú v rozpore s pravidlami fóra. Only admin team môže používať podpis podľa uváženia.
Len toľko.
Prajem pekný deň,
S pozdravom trojan4x4-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neželám si aby mňa a niekoho iného neprávom osočoval niekto, kto na to nemá právo a ani kvocient.
Ďakujem za pochopenie
S pozdravom Trojan4x4