hawo píše:
no a co ty vravis na armor jr ? mas ciernu verziu ? ze vraj ta je horsia nez bezova je to pravda ?
no ja som s armorom plne spokojný, mám čiernu a nič z toho čo som čítal sa nedeje. Je úplne tichá, teplota mi pekne klesla oproti starej case.
Len jednu chybu má, v predu čo je filter prachu, tak pekne prach drží, ale po čase to je škaredé. Ten prach tam ostane v tom filtry a potom to už je vidno, už to miesto pred vrtulou je také našedlé. Riešil som to tak, že som rozoberal celé čelo a čistil vodou, nakoniec som zostil, že to stačí dať dole a fúknuť do toho (z vnútornej strany fúkať
). Výsledok je rovnaký ako pri pracnom čistení... zas vyzerá ako nová.
A neviem čo k nej ešte napísať. Dosť mi vadilo, v zadu ako sú výstupi z matičnej, som tam nevedel zapojiť repráky, lebo výstup je nízko a hneď pod ním je plech casu, vyriešil som to tak, že som ten plech ohol kliešťami... už to tam mám normálne zapojené a všetko funguje.
So striebornou som nemal ako porovnať, zdala sa mi pridrahá, tak som riskol čiernu. A čierna s modrým podsvietením mi ladí
Ešte k tomu prachu, ten filter ho pekne zachytáva, ale dnu sa dostávajú tie úplne malé častice, ktoré nedokáže zachytiť... občas to treba vyčistiť...