Cauko hladam program nieco ako netlimiter potrebujem taketo nieco mam router a planujem si s kamosom zakupit taky balicek pripojenie ako 3MBps tak ze by som mal ja 2Mbps a on len 1Mbps ci by sa to dalo nastavit cez nejaky program neviem ci cez netlimiter sa to da ak dobre viem tak to ide cez ip ako pridelim na ip danu rychlost
ak som dobre pochopil mas router a na router ste pripojeny obaja?
takze pokial chces riadit rychlost tak to musi vediet samotny router inac nemas sancu pokial bi si to nemal pripojene tak ze sa kamos pripaja cez tvoje PC
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
nie nepripaja sa cez moje pc je normalne napojeni len na router ako ja mam PC zapnute 24hod stale a na routery kde preste sa by to dalo nastavit ak by si vedel pomoct mam http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=62 router
prestudoval som navod k tomuto modelu skrz naskrz ale riadenie rychlosti som nenasiel
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Ale tebe by taký program ani nepomohol, jedine že by si ten net "delil" v tvojom počítači a na teba by sa napájal kamarát.
presne tak ako povedal, bud sa zmiris s tym ze nebudes regulovat rychlost alebo si zozenies iny router
a aky router ak viete znacku a aj model a link prosim napiste
No kamarade skus cisco routery alebo manazovatelny swith od asusu, ale nato sa vykasli k comu ti je obmedzovanie rychlosti na 2Mbps tebe a 1Mbps kamosovy??? Zamysli sa nad tym ze upload sa neda zvlast obmedzit a ak kamos zacne uploadovat mozes ist zo svojim obmedzenim do TAM
Nejaky modnuty firmware pre tvoj typ routeru nie je?
_________________ Toshiba Sattelite A210-16F l AMD Turion64 X2 TL-58 1.90gHz l 3 gB DDR2 667 MHz l ATI Radeon HD2600 256mB l Fujitsu 160gB 5400k l Toshiba DVD+-RW