Ahojte, otec si zazelal na vianoce navigaciu. Staru co ma takmer 10 rokov vyhodil. Pouziva ju pomerne casto v praci. Vobec netusim ako to je s aktualizaciou map a podobne, tak Vas prosim o radu v tomto smere. Cenova predstava je do 150€ povedzme. Dakujem za kazdu radu.
pouziva smartphone a ma aj sygic, tu som mu kupoval snad v aprili, ale z pre mna neznameho dôvodu proste chce aj gps navigaciu do auta, je nejaka co sa vyrazne oplati voci ostatnym alebo je to v podstate jedno?
Navigacie ti ale neukazu aktualnu situaciu na ceste , akurat tom tomy maju funkciu online dopravnych sprav takze by mali ukazovat zapchy atd. Ale tato info uz je cez rok stara. Neviem ci ma tomtom vlastny system a ci to v reale funguje aspon porovnatelne s googlom, ale tiez by som to riesil takto: - Drziak na mobil 15e - 5.5 palcovy mobil z ciny s 2 gb ramkou 120e - nabijacka do auta 15e - nainstalovane Waze kde su najaktualnejsie dopravne info na ktore sa rychlostou nechyta sygic ani google .. a je zadarmo a funguje v celom svete
Ano, s tym kompromisom treba ratat. Zadara je dobra nap. hereMaps ci jak sa teraz vola ta apka, len neukazuje napr radenie do pruhov. Nevieme konkretne dovody ze preto navi, preto pisem rozne moznosti. Ak ale je navi pouzivana pracovne, viem si predstavit ze waze mesacne usetri hodiny casu, inak straveneho v zapchach/uzavierkach ciest