no, hovorí sa tomu teda breadcrumb navigation (na českom webe hľadaj "drobečkovou navigaci"), omrvinka možno nie je najlepší preklad ale ...
.
treba mať dobre spravenú štruktúru stránok, tj nejaké hlavné stránky, na nich nejaké podstránky a na nich ďalšie podstránky a tak. je to dosť hranie sa s databázou. máš napr. sekcie ÚVOD, KATALÓG, KONTAKT, v katalógu máš PERÁ, FIXKY, CERUZKY a v perách máš PLNIACE PERÁ, GULIČKOVÉ PERÁ, PROPAGAČNÉ PERÁ a v GULIČKOVÝCH PERÁCH už konkrétne produkty napr. GULIČKOVÉ PERO FX-3000, FZ-230, FZ-235 atď
a proste musíš to dobre pospájať indexami v databázi - ideálny prípad je, ak máš všade rovnaký počet úrovní - dáš každému produktu v katalógu stĺpce napr. SEKCIA (katalóg), KATEGORIA (perá), PODKATEGORIA (guličkové perá) a do nich index každej tej sekcie. no a potom podľa toho vyberáš.
alebo mi ešte napadlo, ak vieš dobre robiť s mod_rewrite v .htaccess, môžeš dať každej stránke unikátny kód, ktorý sa bude skladať z tých častí a potom adresa bude napr.
www.example.com/katalog/pera/gulickove/pero-fx-230.html ... a každú z týchto častí dáš ako parameter v url...
možností je veľa, možno ak ešte niečo o tom pohľadáš, tak nájdeš. ja som to robil len raz (
www.kim-tec.sk), takže až toľko skúseností s tým nemám.
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.