Existuje nejaky program na navrh vedenia v byte od elektromera k bytovej rozvodnice a potom v celom byte. nejaky free alebo trial potrebujem to lebo potrebujem prerobiť v celom byte vedenie lebo nan to tu blika cele a treba vymeniť vedenie len sa mi to nechce kresliť rukou.
nejaky dobry program poznate?
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
a tam je take že navrh bytu?? dobre vedieť. no zajtra kuknem
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
To zrovna nie , ono to je dosť komplokovaný program na technické kreslenie , tak že ide v nom aj nakresliť byt a rozvody . Ale pokial by si sa naučil s ním robiť ,tak to máš ručne 100 krat namalované.
no uciť sa autocad nemusim pretože ho mam ako predmet v skole takže to je ok len som nevedel že sa tam da aj navrh elektrickeho vedenia robiť