GE620DX v ziadnom prípade ! Spracovanie otrasne od prehybania opierok pod rukami az po krivenie displaya pri otvarani ..... strasny zvuk ! vrzgaju plasty a chladenie - ake moze byt chladenie v najlacnejsom tzv "hernom" notebooku cakal som od toho nieco ine aj ja som sa skoro nan ulakomil ale potom som cital par recenzii a videl ho v predajni na zivo a ostal som sklamany
Kazdopadne mne vccera prisla moja nova laska
http://www.thinkpro.sk/15-palcove/lenov ... -59-316654
Splna vsetky tvoje poziadavky, ma slusnu vydrz aj ked nie opisovane 4 hodiny , základná konštrukcia je z hliníku a horčíku fakt super zvuk od JBL ma to SSD disk čo pomáha pri boote aj prebúdzaní,.
Je to síce necelých 40e cez rozpočet ale možno sa ulakomíš.
Ja som mal rozpočet 850 a našiel som aj vykonnejšie asusy a podobne znacky ale mam uz jedno lenovo dlhšie a som aj s tým spokojný.
Btw za 25e kúpiš do toho ešte 2gb ram a celkom slušný stroj ja som to poriešil tak
A k tomu rozliseniu videl si uz niekedy na pc rozlisenie 1920x1080 ak ano urcite nie na 15" monitore .....
Tym padom normalne povedane to rozlisenie nevyuzijes ani pri beznej praci(male pismena atď) a hry v takom rozlíšení ti táto grafika nepotiahne