Zdravim,
predavam nb Asus n53sv, kupovany v maji 2012.
Popis:
http://www.cnet.com/products/asus-n53sv ... hdd/specs/(Link neodkazuje na nijaky inzerat, tak dufam ze to nie je proti pravidlam)
Predavany nb ma 8 Giga ramky namiesto 4 Giga
Pouzivany bol denne tak 1-3 hodiny
Nema ziadne viditelne alebo skryte vady okrem ! - Niekedy po starte ostane biela obrazovka. 1z5tich startov. Vtedy staci nb vypnut, zatvorit ho a znova otvorit a zapnut. v 90 % pripadov funguje, ak nie tak proces otvorenia/zatvorenia opakovat. Nb ma labilny jeden pant (lavy) podla mna to je dovod preco niekedy ostane biela obrazovka a preco funguje ked sa otvori/zatvori - lebo pant sa napravi.
Neviem kolko by stala oprava ani som sa o to nezaujimal a ja sam to opravit neviem. Dovod predaja je ten, ze vyprsala zaruka a aj tak som upgradoval na novy nb. f
Nb nema ziadne ine vady, chyby. Stav je adekvatny pouzivaiu, klavesnica nie je zosuchana okrem pismena "V" tomu chyba jedna "nozicka". Samozrejme pod 600w lampou je vidno, ze medzernik je viac "vylesteny" ako ostatne klavesy.
Touchpad funguje, kontrolky funguju, neprehrieva sa, baterka na zaciatku vydrzala asi 4 hod (pri malom zatazeni) teraz vydrzi asi tak 3.5 hod. Nabijacka je k nemu, ziadny problem s nabijanim - tj - nikde nie je zlomeny kablik ani nic.
Displey funguje, ziadne chybne pixely. Repraky su bang olufsen (dobra kvalita) a ziadny problem s nimi, stereo je stale vysoko kvalitne a ani nešuštia atd, ako som spominal okrem pantu a toho, ze ma nb 2 roky, na nom nie je ziadna ina viditelna/skryta vada
NB by som nepredaval ani s vadou ktoru ma, ale rad si zahram hry a rad mam otvorenych viacero aplikacii a prehliadacovych okien (preto aj upgrade na 8gb ramky) a dovod predaja je hlavne ten, ze nestihal procesor ani HDD (5400 rpm). Dalej konciaca zaruka. Momentalne mam I5-3230qm s 240 ssd a som skopojny.
Cenu navrhnite - kvoli tomu, ze neviem ocenit na kolko by vysla oprava toho pantu.
Predaj preferujem osobny odber, v pripade dobierky neručim zato, kedze viem ako kurieri zaobchdazaju s balikmi. K nb mam aj krabicu. Kupujuci moze nb otestovat pri mne ked ho bude brat ... potom uz ziadne reklamacie neberem.
Ak bude zaujem fotky dolozim, pripadne otazky rad odpoviem