Z50 mi nepripada ako podnikova rada... ked linkne B seriu a ThinkPad edge ktore su obe podnikove rady a v ponuke neprislo nic do 550 s nedielanou grafikou tak som poslal konkurenta od HPcka a je to dobry notebook, co E540 ma HD rozlisenie
tak nechapem preco sa tu ohanas displayom, a ma z nich najvykonnejsiu grafiku co sa tyka do stropu v podnikovych nb, co sa tyka vydrze 40Wh bateria s i5u procakom budes mat vydrz nad 4hodiny pri wifi, ten kto pise recenzie tak nechapem ako moze povedat mala vydrz, na ten segment to je dostacujuce nie je to ziaden ultrabook s velkou baterkou na velku vydrz baterie a ani vydrz baterie nie je kriterium...
a riesit rychlost disku ked chce SSDcko
, moj ty boze vies aky je rozdiel medzi 5400 RPM / 7200 RPM / 5400 RPM + 8GB CACHE rozdiel nie je cititelny ako ked prejdes na 128GB a vacsie SSDcko, 7200 RPM disk je o trochu rychlejsi ale aj hlucnejsi, 8GB CACHE ti moc zazraku neprinesie a tieto hybridne disky zatial spolahlivostou moc nesrsia, su to porovnatelne disky kazdy ma male + a male -, preto je to nepodstatne ked tam chce supnost SSDcko
strata casu vysvetlovat...