Môj notebook HP niekedy vydá zvuk ako pri odpojení USBčka z USB portu. Niekedy to nespraví celý deň, inokedy zase viac krát za deň. A dokonca čo sa mi zdá nelogické skoro vždy vydá tento zvuk keď vypnem stolnú lampu. (NB s lampu zdielajú spoločnú el. zásuvku ale nedokážem si vysvetliť ako by to mohlo súvisieť - Tento problém som tu raz písal ale moja téma bola vymazaná, pochopím ak sa Vám to zdá nereálne a že si vymýšlam ale píšem seriozne, v PC sa ako tak vyznám a neuťahoval by som si tu z nikoho a zbytočne nezakladal témy. Naozaj mi to môj NB robí a zaujímalo by ma prečo a ako to vyriešiť, píšem seriozne a nerobím si srandu, tak ďakujem za každý názor a radu). Neviem či to pomôže ale do USB portou mám zapojenú chladiacu podložku, na ktorej je USB hub, do korého mám pripojenú myš, ďalší USB port je obsadený malou lampičkou a ešte 1 port je voľný. Ďakujem za každú radu.
_________________ HP ProBook 4520s; CPU: Intel i5-480M 2,67 Ghz; GPU: ATI Radeon HD 6370M 1 GB; MB: Hewlett-Packard 1411; Chipset: IntelHM57 (IbexPeak-M DH); RAM: Hyundai DDR3 4GB (PC3-10600); HDD: Hitachi 500GB 7200RPM SATA-II; Zvuková karta: Axago ADA-X5; Reproduktory: Genius SW-G2.1 1250 GX Gaming; OS: openSUSE 13.1, 64-bit |