zdravim, včera v noci o 1:00 my niekto objednal položku na ebay za cenu cca 10EUR. Problem je ten že ja som to neobjednaval, Hneď rano o 10:00 som pisal predavajucemu nech zruši objednavku. Predavajuci mi neodpisal a položku dnes poslal...čo s tym robiť? ja som to neobjednaval pravdepodobne sa mi niekto nabural do konta a predavajuci dokonca neodpisal...
a tych 10e platil z coho? ak si tam dakde mal este aj ulozene peniaze, tak je tvoja bezpecnost riadny fail... fakt akoze netusim co chces po nas....a po hocikom inom hocikde inde....aby siel zastavit lod na ktorej cestuje tvoja omylom kupena vec? Rozmyslaj.
Ak to zaplatil z tvojho paypalu tak by som napisal predajcovi že si to refundneš, ak neni debil a chce kšeft tak ti odpíše. Mňa by len zaujimalo čo si objednal, ak to neni nejaky "kamarát" na baterky tak by som to na bazoši predal ďalej
_________________ Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
je to nejaka zaclona, ano priznavam je to moja chyba ale čo ma naštvalo je to že predajca nebol ochotny mi odpisať ale radšej tu vec poslal. Prave na paypale čitam že sa da e spravit despute transaction, pomohlo by to?