Zdrawim. kupil som za dobru cenu Emachines E510. Notebook isiel v pohode pri kupe, no po par dnoch raz zmrzol a nesiel zapnut... akurat svieti sem tam ikonka ked dam nabijacku don dnu a baterka je tiez dnu.
Kedze baterka je tam napajkovana ta mala, tak som bios nevedel resetnut, nechal som ho bez baterie den a naskoci. pri instalacii OS mi zmrzol a to iste... zase den lezal bez bat a nabehol. Dokoncil som instalaciu bez vlozenej baterie kedze som myslel ze je v nej problem... Flashol som tam najnovsi bios. Isiel par dni a opat pri instalacii SW zmrzol a nejde zapnut...
V baterii to asi nebude, pretoze aj bez nej sa mi par krat stalo ze sa nezapol az na 5x stlacani gombika.... Vo windose som si vsimol ze ked som vybral nabijacku tak neukazoval vobec ze ide na baterku... TO iste v 7cke aj viste... Teraz ho neviem rozbehnut vobec... je mrtvy jediny indikator je ze svieti dioda ze je dnu nabijacka....
Vie niekto pomoct? ako este resetnut bios alebo neviem... baterka je dnu napevno a skusal som vyskratovat ju ale nepomohaa.... inac meral som ju a napatie sa meni pri vypnutom notebooku ma od 1 do 2,5 V. TO napatie by tak nemalo lietat, rozmyslam ze tam napajkujem novu...
|