Zdravím, mám problém s nedostatkom miesta na zálohovacom disku, problém je ten, že mi hádže zálohu na disk F na ktorom je necelých 5 GB, mám len tri disky a to C tam je 573 GB, F tam je 4,98 GB a E kde je 16,9 GB ..., chcela by som rozdeliť disk C aby mi vzniklo Dčko kde by som mala dokumenty a na C-čku len programy, alebo ho dať na tri časti aby som mala väčší disk na zálohy, ale neviem ako na to..., našla som nejaké návody ako to urobiť cez štart bez sťahovania špeciálneho programu, ale mám obavy, lebo som to ešte nerobila a neviem, či sa niečo nevymaže..., prosim pomooc
a ešte jeden problém...na google chrome mi mrznu stránky, ale tak, že ak odídem z jednej karty na druhú tak tá prvá mi uplne zamrzne a musím si odkaz otvoriť v novej karte...na tej zamrznutej karte nič nefunguje na nič sa nedá kliknuť, ale ak je to napr. youtube tak zvuk ide..., asi to má niečo s tým doplnkom flash alebo tak nejak...už dlhšiu dobu mi ukazuje, že si mám aktualizovať adobe reader ..lenže ten si nemôžem aktualizovať, keďže mám plný disk..aspoň tak mi to napísalo, že musím zmazať zálohu aby sa to mohlo aktualizovať, ..má to niečo s tým chromom alebo nie? poraďte prosím.., som v tomto antitalent...vírusy nemám, takže to by som s pri tom chrome vylúčila ..vďaka