Caute borci,viem ze to tu uz bolo,ale ja mam trosku odlisnejsi problemik. Prehladal som vela for,rady od inych ale moc som nepochodil. Ked zasunem usb kluc tak windows sa ho snazi rozpoznat ale nerozpozna ho.Vobec ho nezobrazi.Ked dam zobrazit skyte subory tak mi ho ukaze,ale otvorit nejde,hlasi naformatovat,ale to samozrejme nejde.Ano uz som mal takyto problem,ale vyriesil som to cez disk part-cmd,vtedy to islo formatovat,pridelil som jednotku a isiel v pohode.Lenze zacalo mi to robit odvtedy ked som spravil z kluca bootovatelny windows,kupil novy kluc 16gb s technologiou U3.Napadlo ma ci windows nepriradil jednotku tomu 16gigovemu a teraz o tej stvorke vobec nevie A ked som skusal znova disk part,nepochodil som lebo vobec system nevie rozpoznat ten kluc,vie iba o jednotke a hlasi ze ma 0B. Takze nejde vytvorit create partition primary. Som z toho fakt zufaly,skusal som uz vsetko,aj na inom pc kde je xp, tam usb nebolo skryte,ale neslo formatovat..fakt budem vdacny kazdej rade,dufam ze som na nic nezabudol.Nechcem prist o 4giga klucik..( za odpovede vopred DAKUJEM!
|