Ahojte,
neviem čo sa stalo, ale vobec mi nejde prehrávať video ani zvuk. Používam BS player, ktorý keď v ňom teraz spustím niečo (nech už je to súbor s filmom či len hudba) tak ide 9 sekúnd (akože sa počíta čas) a potom zamrzne. Ani tých 9 sekúnd však nejde ani video ani zvuk. Skrátka čierna obrazovka aj v prípade súborov o ktorých viem, že v prvých 9 sekundách sa niečo musí diať. Absolútne nič mi nejde prehrať ani vo windows media playeri ani cez windows media center sa mi nič nepodarilo. Tieto dva program zamrznú hneď pri pokuse spustiť v nich niečo. Nejde mi spustiť taký ten program na záznam zvuku, ktorý sa nachádza vždy v štart -> príslušenstvo. Systémové zvuky (napr. pri vypojení zo zásuvky) idú.
Neviem, kedy sa mi to vlastne stalo. V piatok bolo všetko OK, v sobotu som to nepoužíval. V noci na nedeľu sa mi vnútili nejaké aktuálizácie windowsu, doobeda sa mi vnútilo reštartovanie kompu. No a teraz poobede mám problém. Tak neviem, či to súvisí s týmito aktualizáciami.
Vobec nemám šajnu, o čo sa jedná a ani neviem, čo mám vlastne googlovať, lebo evidentne sa nejedná o problém s bs playerom (prvé, čo som skúšal bolo preinštalovať ho). Nemáte niekto nejaký tip, o čo by sa mohlo jednať, resp. ma nejak naviesť, čo mám googliť. Bojím sa, že či to náhodou nie je hardwarový problém.
|