caute. som zaciatocnik a skusam robit web cez tento program... v HTML viem spravit iba obycajnu stranku s textom a obrazkom.
Robim to hlavne preto lebo neviem robit v HTML ''navigacne menu '' .
Ked si tu stranku co som urobil v page maker otvorim skopirujem si zdrojovy kod dam do textoveho dokumentu ulozim ako html. Ale tu nastava problem. Vsetko sa mi zobrazi len nie to navigacne menu... Zobrazi sa iba take x ...
Obrazky text vsetko vidno.. Neviete co stym ?
A este ako urobim stranku v stranke ? tuknem napr na usb kluc a otvori sa dalsia stranka. ked som to dal do html hlavna stranka sa zobrazila ale ta podstranka uz nie... Ako to mam spravit ? dik
takze cast vyriesena... teraz neviem vyriesit preco sa obrazky nezobrazuju na stranke... pritom som ich na tu ich stranku nahral vsetky..
vcom je problem ? stranka. http://www.fifo1109.tym.cz/
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Skús používať hlavu (a google) a odpoveď na tvoju otázku zistíš
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.