nanetfowl píše:
Preinštalovala som windows xp úplne. čiže teraz nič v pc nie je, ale mám problém so sieťou. mám router od topcomu a pc vôbec nechce rozoznať sieť. tak som skúšala dať normálne statickú IP, pripojiť pc bez routera ale internet aj tak neide.
siet si nastav podla nastaveni od tvojho providera, ak nejake mas - mala by si mat.
nanetfowl píše:
je možné že by mi winXP nainštalovalo bez ovládača sieťovej karty?? pretože napr. ani DVD sa mi nechce spustiť ....
je to nielen mozne, ale aj realne. "dvd sa mi nechce spustit" je co? nainstaluj si nejaky prehravac, ak ti nejdu filmy
nanetfowl píše:
čo mám teraz robiť?
stiahnut si ovladace a cele si to nastavit. ked preinstalujes OS, mas s tymto pocitat
nanetfowl píše:
som skúšala stiahnuť network driver pre Realtek RTL8139, síce súbor mám stiahnutý ale nemám potuchy ako sa to má spustiť alebo nainštalovať .... CD od sieťovej karty nemám....
nechcem drbat ale....preco sa ondis do veci o ktorych prd vies?
pretoze ako vidis, reinstalacia systemu neni sranda na 10 minut....
Nainstaluj to podla toho ako ti pisal Jaro. bohvie odkial si ten ovladac tahala, a ci je vobec pre tvoju sietovku. preto je najlepsie tahat ovladace z webu vyrobcu tvojej dosky, tam si to najdes podla typu. CDcko od sietovky ani mat nemozes, lebo sa to nedodava. ovladace su na cdcku od maticnej dosky.